Wpis z mikrobloga

@Kaethax: mnie też nie obchodzi to co kto robi w swoim zaciszu, ale nie toleruje jedbak jak ktos wychodzu na ulice i sie z czyms utożsamia. Dlatego #!$%@? mnie geje, jak widze jak liza sie na ulicy mam ochote narzygac na nich, to zalosne.

@WlasciwosciBetonu: masz racje, ale gdyby geje sie do tego nie doczepili, czy tam po prostu, ktos nie postawil tego w imie jakiejs tolerancji, czyli specjalnie "dla
To trochę tak jakby z premedytacją postawić pomnik Wisły Kraków przed wyjściem do siedziby Legii Warszawy a potem się oburzać że komuś się to nie podoba.

@pss8888: Albo jak stawianie pomnika Piotra Skargi zaraz obok kosciola ewangelickiego.
Ale gniję z ludzi, którzy walczą o to, żeby w mieście nie było przypadkiem zbyt kolorowo. W tym kraju już chyba zawsze wszystko będzie szare i smutne. Tylko idiota mógł wpaść na pomysł, żeby konstrukcja o kształcie TĘCZY miała barwy jakiejkolwiek flagi narodowej... Mam nadzieję, że to tylko taki żart w związku z tym, co z tęczą robią narodowcy, a nie kogoś pomysł na poważnie. Ktoś kiedyś nawet proponował tęczę polsko-węgierską całkiem
Znów to samo #!$%@? o tym, że tęcza to nie symbol gejów. Współcześnie tęcza JEST SYMBOLEM LGBT, tak samo jak SWASTYKA JEST NAZISTOWSKIM SYMBOLEM pomimo że jedno i drugie miało w przeszłości inne znaczenie. #!$%@? ogarnijcie się.