Wpis z mikrobloga

@endostyl: wszystko zależy od tego na jak długi okres to przypada, bo jeżeli taką długość wyrobiłaś w np.3 miesiące, to dużo, jeżeli tą liczbę rozciągniesz na kilka lat, to mało.
  • Odpowiedz
@endostyl: To prawie 500 godzin seriali. Czyli zakładając, że jeden sezon serialu ma 12 jednogodzinnych odcinków i cały dany serial ma 5 sezonów - to obejrzałaś łącznie 8 dużych seriali od początku do końca. Nawet nieźle.
  • Odpowiedz
@shido: Poproszę o wycenę dla mnie: You have spent about 6 months, 14 days and 17 hours watching TV shows

@endostyl: Jak dla mnie mało ale co ja tam wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zależy jeszcze jak długo zajęło ci obejrzenie tego wszystkiego, ja mam tam zaznaczone nawet seriale które oglądałam 14 lat temu :)
  • Odpowiedz
@shido: Podzieliłam to przez 10 lat i wyszło mi 1h 20 minut dziennie, a obejrzenie tego wszystkiego zajęło mi nawet więcej niż te 10 lat. Jak dla mnie znośnie, bo często przy oglądaniu robię jakieś inne rzeczy które i tak bym musiała zrobić: maluję paznokcie, nakręcam włosy na wałki :D :D
  • Odpowiedz
@shido: A mam tam powrzucane nawet seriale takie jak Przystanek Alaska, które jeszcze oglądałam w pokoju u rodziców :D :D Albo friends, który oglądałam daaaawno temu :) Specjalnie sobie zaznaczałam kiedyś żeby się dowiedzieć ile życia zmarnowałam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@k_e_i_r_a: a pracy jak nie było tak nie ma;p a tak na serio to kiedyś jedną rozmowę przeprowadzałem i laska na pytanie o muzykę nie potrafiła wymienić 5 swoich ulubionych wykonawców (o nazwy płyt litościwie nie pytałem) bo nie spodziewała się, że o hobby ktoś będzie pytał i się nie przygotowała. ale jak się wpisze coś co się serio lubi i zna to często na plus wychodzi.
  • Odpowiedz