Wpis z mikrobloga

@Papelavitus: Po prostu denerwuje mnie pokazywanie na każdym kroku jaki to ktoś jest niemainstreamowy. To już milionowy wpis z jakimś rapsem gdzie ktoś od razu taguje #podludzie albo mówi jakie to gówno. Nie lubię być nazywany podczłowiekiem, lub być kategoryzowany ze względu na muzykę jakiej słucham. Jeżeli ktoś myśli o słuchaczu rapu jako typowym sebixie spod bloku to raczej nigdy nie miał styczności z tą muzyką i ludźmi jej słuchającymi
@khamillez: Nie no spoko gościu, pion przybić możemy. Muzyka stworzona jest dla zabawy przecież. O gustach się nie dyskutuje ale też to zjawisko mnie razi. Jeżeli ktoś stara się na siłę zdyskredytować jakikolwiek gatunek to nadaje się wyłącznie do pieca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Supercoolljuk2: Dopiero po napisaniu moich wypocin, napisała żę chodzi o teksty tych kawałków. Po prostu denerwuje mnie podejście niektórych wykopków. O ktoś wrzucił rapsa, napiszę hehe podludzie bo sam słucham tylko szymona wydry i 4 kawałków queen i oo jaki ja mam wyrafinowany gust musyczny. Trochę #boldupy ale tak to wygląda