Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Rekordowe 530 mln euro przychodu.
Zysk 41 mln euro (drugi najwyższy w historii klubu)
EBIDTA: 134 mln euro (najwyższa w historii)
Zysk w ostatnich 4 latach: 131 mln euro
Redukcja długu: -44 mln euro
Obecny dług: €287M (zredukowany z €431M w 2011 r.)
Awans z 24 na 2 miejsce w rankingu najbardziej wartościowych klubów Forbesa (od 2010 roku)
#pilkanozna #laliga
W Liverpoolu w od przyjścia do końca 2012-2013 Suarez opuścił 20% gier z powodu zawieszeń. To
Sanchez nie jest dziewiątką, więc średnio nadaje się do tego, by grać przed Messim i robić mu miejsce, jednocześnie dostarczając opcji do prostopadłego podania czy choćby zwykłej kombinacji "na ściankę", nie mówiąc o tym, że zawodnik na tej pozycji powinien w podobny sposób korzystnie wpłynąć na grę Neymara i stanowić swego rodzaju łącznik między nim a Messim.
Po drugie, Suarez jest wyższy i silniejszy od Sancheza, lepiej od niego wykańcza,