Wpis z mikrobloga

Śmieszne jest to "obrażanie się" na KNP. Inne partie #!$%@?ą takie cyrki, że szok, afery, przekręty, korupcja i ludzie dalej na nie głosują a tutaj Korwin powie coś nie tak, kogoś tam przyjmą i już #!$%@? foch arcyksięcia. #!$%@?! Ludzie! tutaj głosuje się za ideą, za wolnością jednostki, gospodarczą a nie na Korwina i Wiplera. KNP jest to jedyna partia wolnościowa więc głosujcie za ideą a nie za tym co powiedział Korwin, kogo przyjąć czy komu #!$%@?ł. On sam mówi, że głosować się powinno nie po to by rządził Korwin ale żeby zmienić ustrój.

#polityka

#korwin

#gorzkiezale
  • 26
@cukier_bialy: To po #!$%@? on jest w partii? Słowa i czynny musza być takie samie inaczej to tylko nawijanie makaronu na uszy

Po,pis sld i reszta złodziej również mieli ładne poglądy i idea inaczej na nich by nie padł żaden głos

lecz potem przeważyły prywatne zdania i idea
@konoo: Korwina biorą do tv i w większości wyraża on swoje prywatne zdanie, a że jest kontrowersyjne to ciągną go za język i robią z tego część programu KNP. Posłuchaj sobie Wiplera, Wilka itd. Oni mówią bardziej do rzeczy odnośnie gospodarki. Korwin bardziej skupia się na zwyczajach, mentalności i XIX w. obyczajach. Po prostu media robią "show" z Korwinem, gdzie większość ludzi patrzy na Korwina a nie program KNP i wartości
@cukier_bialy:

To po #!$%@? on jest w tej partii?? skoro wszyscy dobrze wiedzą że tylko cale KNP na nim traci

Wiplera bardzo miło i konkretnie się słucha

> Korwin bardziej skupia się na zwyczajach, mentalności i XIX w. obyczajach

Ni cholery to nam nie potrzebne w dzisiejszej polityce i czasach

....

A już wiem bo on taki śmieszek i większość młodych będzie głosować na swojego śmieszka...... ale czy o to chodzi
@cukier_bialy: Tak jak piszesz. Ja zdania nie zmieniam, ale tak jak większości nie podobają mi się ostatnie posuniecia Krula. Jak KNP chce zmieniać ustrój z takimi spadochroniarzami jak poseł Jagiełło? Jeśli pojawi się jakaś sensowna prawicowa alternatywa ( Gowin nią nie jest IMO ) to przerzucę swój głos.
@cukier_bialy: knp to korwin. Kuce powtarzają to przy każdej okazji, gdy ozjasz palnie coś już tak debilnego, że nawet najzagorzalsi wolą się nie odzywać a wśród co bardziej umiarkowanych pojawiają się głosy, że czas go odwołać. I wtedy jest, że trzeba iść do UPR, bo to to samo tylko bez Korwina. Zresztą mechanizm działania tej partii jest wybitnie wodzowski, bardziej niż jakiejkoliwek inne - korwa jest nieodwoływalny i jest krulem. Więc
@Fren: Nie ma tego w programie KNP. Jeśli Korwin wypowiada się na tematy poza programowe, to ma to takie znaczenie, jak to, że lubi dobrze wysmażone placki. To nie jest przedmiotem dyskusji partyjnej. W sprawach programowych jest 100% zgodności i to jest siła KNP. A UPR jest już partią socjalną tak jak RN.
@Jah00: Wedle programu KNP osoby niepłodne nie powinny zawierać małżeństw. Masz jakieś pytania? To dość głupi przykład, jednak pokazuje, ze ten program to bubel, który zasługuje przynajmniej na przepisanie z sensem. Jak na tak ogólnikową treść to wręcz to dziwi. Chyba, ze mówisz o programie przedstawionym ostatnio przy wyborach do europarlamentu? Pisałem dłuższe haiku.
@Jah00:

c) Nie dopuścimy, by zrównano małżeństwa z innymi związkami seksualnymi i semiseksualnymi. Ten status prawny przyznawany może być wyłącznie związkom mogącym płodzić dzieci.

Związek osoby niepłodnej nie może spłodzić dziecka. Nie możesz udowodnić mi kłamstwa. Program musi być konkretny. Dlatego to bubel.
Naprawdę? Nie miałeś się do czego przyczepić? Oj, to napisz do nich, żeby to poprawili, bo nie rozumiesz. Program jest konkretny, każdy wie o co chodzi, oczywiście z wyjątkiem lewaków, ale im już nic nie pomoże.
Naprawdę? Nie miałeś się do czego przyczepić? Oj, to napisz do nich, żeby to poprawili, bo nie rozumiesz. Program jest konkretny, każdy wie o co chodzi, oczywiście z wyjątkiem lewaków, ale im już nic nie pomoże.

@Jah00: Odwracanie kota ogonem, argument ad personam i kłamstwo w jednym komentarzu, nieźle.