Aktywne Wpisy
robertx +1101
ŚWIADKOWIE JEHOWY NIKOGO NIE KRZYWDZĄ MORDO!!!!!!
Ciocia mojej żony leży i umiera w szpitalu. W poniedziałek miała wypadek samochodowy, jak każdy ŚJ miała przy sobie oświadczenie, że odmawia przyjęcia krwi nawet w obliczu zagrożenia życia. Taki dokument ma niestety moc prawną i lekarze są bezsilni.
Ma krwawienie wewnętrzne, hemoglobina leci na pysk (aktualnie poniżej 5!!!), jest podpięta do respiratora.
Nikt jej nie operuje bo w jej stanie bez możliwości podania krwi żadna
Ciocia mojej żony leży i umiera w szpitalu. W poniedziałek miała wypadek samochodowy, jak każdy ŚJ miała przy sobie oświadczenie, że odmawia przyjęcia krwi nawet w obliczu zagrożenia życia. Taki dokument ma niestety moc prawną i lekarze są bezsilni.
Ma krwawienie wewnętrzne, hemoglobina leci na pysk (aktualnie poniżej 5!!!), jest podpięta do respiratora.
Nikt jej nie operuje bo w jej stanie bez możliwości podania krwi żadna
Dzisiaj w centrum Wawy można było spotkać #rozowepaski które namawiały do wspierania jakiejś fundacji. Pomoc miałaby polegać na wypełnieniu deklaracji (formularza z danymi) comiesięcznego przelewu w określonej kwocie. Zapytałem prosto z mostu ile ona dostaje za podpisaną deklarację. Okazało się, że 7%. Stwierdziłem, że nie podpiszę, bo uważam, że % powinien być większy i że to trochę wyzysk oraz, że wolałbym jej dać całą tą kwotę. Cebulak ze mnie czy nie cebulak? Co sądzicie?
Jak wyjdzie, że cebula, to idę jej szukać spowrotem - śliczny #rozowypasek tak w ogóle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cebulaczyniecebulaotojestpytanie
http://pl.wikipedia.org/wiki/Fundraising#Uwarunkowania_etyczne
może ta ładna pani o tym nie wie, a ty teraz już wiesz i podzielisz się wiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)