Aktywne Wpisy

Saeglopur +950
Zgłosiłem w Fiskars to co polskie cwaniaczki managerskie robią w fabryce w Polsce. Taka januszerka rujnuje ich marke i jest pogardą nie tylko wobec pracowników. Klient Fiskarsa nie szuka najniższej ceny i nigdy nie chce żeby produkty powstawały w warunkach współczesnego niewolnictwa.
Zgłaszanie tego w polskiej centrali w ogóle nie ma najmniejszego sensu. Firma szczyci się raportami o współczesnym niewolnictwie, etyce pracy itp itd. Mają widze program whistleblower czyli zgłaszania właśnie takich syfów
Zgłaszanie tego w polskiej centrali w ogóle nie ma najmniejszego sensu. Firma szczyci się raportami o współczesnym niewolnictwie, etyce pracy itp itd. Mają widze program whistleblower czyli zgłaszania właśnie takich syfów
źródło: obraz
Pobierz
tesknilam_ +15
Hulajnogi elektryczne są moim zdaniem wynalazkiem niebezpiecznym. To powinno mieć jakąś bardzo ograniczoną prędkość i jak już to powinna być jakaś granica wieku korzystania z nich.
Natomiqst, moją uwagę zwróciło ostatnie zdanie, z którym do końca się nie zgadam- owszem, z pojazdami coś trzeba zrobić, bo jazda nimi jest ryzykowna.
Jednak, moim zdaniem większym problemem jest brak myślenia i błędy wychowawcze, które skutkują różnymi ekscesami. Bo na dobrą sprawę, obaj panowie mogliby
Natomiqst, moją uwagę zwróciło ostatnie zdanie, z którym do końca się nie zgadam- owszem, z pojazdami coś trzeba zrobić, bo jazda nimi jest ryzykowna.
Jednak, moim zdaniem większym problemem jest brak myślenia i błędy wychowawcze, które skutkują różnymi ekscesami. Bo na dobrą sprawę, obaj panowie mogliby
źródło: temp_file8209182232802468986
Pobierz

John Grisham
Calico Joe
powieść
Główny bohater Paul, dowiaduje się, że jego ojciec umiera. Nie jest to dla niego wstrząsająca wiadomość, bowiem kontakty oby panów są raczej ograniczone. Paul jednak postanawia przekonać ojca do załatwienia przed śmiercią pewnej ważnej sprawy. Książka nie prawnicza. Coś w stylu "Malowanego Domu" czy "Ominąć Święta", choć mi najbardziej przypomina "Czuwanie", chyba ze względu na to, że jest trochę o sporcie i trochę o umieraniu.
Lee Child
Echo w płomieniach
thriller
Uwielbiam książki z Jackiem Reacherem. Tym razem Jack zabiera się na stopa z kobietą, która prosi go, żeby zabił jej męża. Jack odmawia, mąż ginie, Jack rozkminia wszystko sam, robi rozpierduchę i jak zwykle idzie w swoją stronę :D
#bookmeter