Aktywne Wpisy
xiv7 +13
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 21.8% (126)
- Z wymiennymi ostrzami 17.6% (102)
- Elektryczna "3 kółka" 9.5% (55)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 51.1% (296)
Ludzik90 +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wyglądało to dość strasznie. Młody w ryk oczywiście. My go zbieramy z płotu, a tu podjeżdża strażnik.
Wysiada z samochodu, daje młodemu opaskę odblaskową na rękę, chwali go za to, że zaczął zjeżdżać mu z drogi, że widzi w nim potencjał na świetnego kierowcę. Młody zaczął się uspokajać. Więc ten wpuścił go do auta, pokazał gdzie się syrenę włącza. Młody zapomniał o całej akcji.
Pierwszy raz w życiu spotkałam miłego strażnika miejskiego.
#strazmiejska #dzieci #truestory
Komentarz usunięty przez autora
wtedy byłbyś na głównej.
@michukrot: Na domek nie mam co dorabiać, bo wsio opłacone:P
@BillHickok: Nie. Sprzedaje paszę dla zwierząt.
Pewnego razu postanowiłem zamiast do szkoły, pójść sobie na samotne piwko, no więc zakupiłem browarki, wsiadłem w przypadkowy autobus i rozsiadłem się na jakiejś polance, niezbyt zastanawiając się gdzie jestem. W pewnym momencie podjechał jakiś samochód i wysiada z niego dwóch typów, podeszli mówiąc "aaa, piwkuje sobie!". Okazało się, że tajniacy, wylegitymowali się, sprawdzili moje dokumenty
@wykopowa_ona: A ilu ich w życiu spotkałaś? Bo strzelam że jednego.