@Mow_do_mnie_mistrz: Co to za roznica z jakiego jest drewna? Nie lepiej miec lekki i tani stol, ktory spelnia taka sama funkcje niz jakis dab tylko dla swiadomosci i szpanu, ze to jest dab? Dla mnie troche jak uzywanie iPhona tylko do dzwonienia
@akrolina: Takie #coolstory z produkcji to kiedy kumpel przyszedł i zobaczył te nogi, zapytał komu i po co taki wielki napis robimy :D
@o90: Z produkcji nie mam, nie pomyślałem o tym ;/ Generalnie to jest foto sprzed paru dni. Mam jeszcze dwa, ale trochę gorsze. Stół już sprzedany, takie zamówienie było (dla mojej byłej polonistki) :D
@platkiowsiane: Wolę mieć świadomość, że się nie r------e choćby ktoś po nim skakał. I że to wydatek raz na kilkadziesiąt nawet lat :) A co za różnica z jakiego jest drewna ? Wygląd, wytrzymałość.
@Aleks7: Nie robimy schodów, bardziej tralki do poręczy (ludzie potrafią mieć naprawdę dziwne wymysły)
Tata ma zakład stolarski a ja wakacje, więc powstało coś takiego
Jakby ktoś był zainteresowany to mogę zrobić jeszcze kilka, nie tylko takich ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#chwalesie #stolarstwo #hajsmusisiezgadzac
źródło: comment_fbBZ20k45lWzkvGhpbp3vEFjJwu7sJ77.jpg
Pobierz@o90: Z produkcji nie mam, nie pomyślałem o tym ;/ Generalnie to jest foto sprzed paru dni. Mam jeszcze dwa, ale trochę gorsze. Stół już sprzedany, takie zamówienie było (dla mojej byłej polonistki) :D
Tu foto blatu, widać sęki bo tak chciała a
źródło: comment_DWYoL6cyI6ATVXr2uqEYr7keTCNVRLvc.jpg
Pobierz@Aleks7: Nie robimy schodów, bardziej tralki do poręczy (ludzie potrafią mieć naprawdę dziwne wymysły)
@wuha: Chętnie zobaczę :)
@Mow_do_mnie_mistrz: ile cebulionów?
@Stadler: Za taki 1300zł, wbrew pozorom to niska cena. Więcej info na pw ( ͡° ͜ʖ ͡°)