Aktywne Wpisy
Grooveer 0
Generalnie to Putin ma taką strategię, że ma nadzieję, że za ileś miesięcy lub lat zachód przestanie wysyłać uzbrojenie na Ukrainę i wyczerpie swoje możliwości. Jest jak cierpliwy pies, który czeka na swoją okazję. Póki co jego wojsko przygotowało teren na ukraińską kontrofensywę.
#wojna #ukraina #rosja #polityka
#wojna #ukraina #rosja #polityka
nigdypoalko92 +43
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#wyobraznia
#coolstory
Komentarz usunięty przez autora
#pozdrodlakumatych
nie wiadomo w jakim stanie są te nasze polskie domy, nie twierdzę, że strop musiałby się w każdym przypadku urwać, ale byłby to drugi solidny argument na "NIE" dla takiego #!$%@? pomysłu. :P
a jesli poszkodowani zgłoszą to ze swoich polis (o ile mają) to zdziwi się mocno widząc kwoty regresów.
ale z fantazją, swoją drogą wizja posiadania basenu w domu jest kusząca, być może nie jedna osoba tak zrobiła ale bardziej uważała więc jak nie doszło do wypadku to wniosek: pomysł dobry
przecież basen to nie tak łatwo przedziurawić, a co dopiero sprawić że pęknie
Za to sąsiadowi załało laptopa niby na ziemi trzymał (pewnie wpadł do wody ale się nie przyznaje :D
Jestem świeżo po rozmowie, piszemy że spłuczka w WC, a on wyjechał... Trochę
Jest to uproszczenie ale bliskie.
- Hehe, cho seba walniemy sobie basen w salonie i bydziemy polsat oglondać, hehe fajnie bedzie
- Super tate #!$%@? xD A czo jak sie wyleje?
- to ni ma prawa sie wylacz xD
@orian: dokładnie, @fizbin napisz, że Ty nie wiesz/nie pamiętasz/itd. co się działo - niech się gość od basenu martwi. Ja rozumiem ognisko w dużym pokoju, grill na balkonie, akwarium ale basen.
polska
slbo jeszcze trzy
"ja nie potrafie"