Aktywne Wpisy

hejterka99 +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vartan +83
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

#pstoprawda #humorobrazkowy #pewniebylo
źródło: comment_eb8T96ZZAHoOSUqXChlnnkXkmpOpTRHd.jpg
Pobierzeh... stara Opera :(
@mlg20: Opery już nie ma. Używałem od którejś wersji 7.x, jeszcze jak był banner reklamowy płatnej wersji. Jak Opera poszła to piachu i stała się bękartem Chrome, to przesiadłem się na Chrome - po co mam używać imitacji, która nic nie daje więcej? Od ponad roku śledzę blog deveoperów i odczuwam tylko coraz większą żenadę (choćby kwestia menadżera zakładek). Tylko ślepy
@kw401:
Chrome - muł, Firefox - muł, Opera - za stara, Chropera - tnie.
Większość i tak "wie", że IE to najgorsza przeglądarka (bo podobno, używanie IE to jak granie w metina i używają jej tylko starsze osoby w urzędach itp). ;p
Ta opinia nie wzięła się znikąd, bo wcześniejsze wersje "ssały pałkę", ale IE11 pozytywnie mnie zaskoczyła ;)
Komentarz usunięty przez autora
@dzumper: odpal wykop w IE11 i Chromie to zobaczysz. Innym może nie pasować, ale mi bardziej odpowiada ten z IE11.
Płynności przewijania stron w IE11 jest najlepsza ze wszystkich przeglądarek.