Aktywne Wpisy
eskejper +90
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Przyjemny wieczór w bluesowej knajpie, grupa ludzi siedzi przy stoliku, przy barze inna grupa zawzięcie dyskutuje o miłości do kobiet. Jeden z panów przy barze głośno mówi o wyższości miłości fizycznej połączonej z więzią duchową, wzajemnym uczuciem, blablabla. Produkuję się mocno przez dłuższy czas, kiedy pada pytanie odnośnie ewentualnych wizyt w przybytkach rozkoszy, tudzież klubowych przygodach na jedną noc. Odpowiada dzielnie, że moze i zdarzyła mu się jedna lub dwie tego typu sytuacje, ale zawsze była chemia, potencjał na relację z kobietą i wraca do uniesień, głębokich więzi. W tym momencie od stolika wstaje mężczyzna podchodzi do baru, zwraca się do uduchowionego pana, kładzie mu rękę na ramieniu, patrzy głęboko w oczy i mówi: