Aktywne Wpisy
Habebok +44
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +401
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
@przemyslany_nick: wszystko okej, gdy ludzie faktycznie przyjdą po jedną rzecz, szybko wybiorą, kasę mam już policzoną i tylko dodam sobie ostatni zakup i szybko zrobię raport, ale niestety dużo ludzi, którzy przychodzą pod koniec pracy robią sobie zakupy
@marysuistyczna: to mówisz "jednak nie zdążyłeś pan. Jest godzina [tutaj pada godzina] a to był ostatni klient, który przyszedł o czasie" i tyle. Ja wiem, że ludzie są różni i nie będziesz się szarpała z jakimś Januszem, ale to samo tyczy się wszystkiego. Jak Ci wejdzie naćpany k--s, weźmie czteropak
Komentarz usunięty przez moderatora
I właśnie o to poszło w tym wpisie :P
Ja staram się rozumieć obie strony, jak ktoś wpada i mówi, że potrzebuje plaster, albo wpada, bierze p--o w łapę, mówi, że tylko p--o, to luz ;) Nawet jakby ktoś wpadł po czasie, a jeszcze raport byłby nie zrobiony i wziął jedną rzecz i miałby wyliczone, to ja osobiście też pewnie bym sprzedała.
@marysuistyczna: poszło o to, że ją wygonili przed 23 ;p
@przemyslany_nick: czyli była już 3, a nie wiadomo czy tamte 2 zmieściłyby się w 4 min, więc pewnie ją ostrzegły :P