Wpis z mikrobloga

Taki miły komplement dziś otrzymałam. Miałam na sobie sukienkę do ziemi w kwiecisty materiał. Granatową w kolorowe kwiaty. Jestem blondynką, włosy do połowy pleców, które wiatr rozwiał. W pewnym momencie momencie ktoś ciągnie mnie za sukienkę. Patrzę, a to jakaś dziewczynka. Mówi: "Wygląda pani jak pani lato. Tak sobie wyobrażam panią lato."

Mam świadomość, że nie komplementowała mojej urody, tylko spodobało jej się, że byłam taka kolorowa, barwa, ale mimo wszystko i tak było to bardzo niespodziewane i niesamowicie miłe.

#komplementy
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@slowiczak: Komplementy mają moc a usłyszeć coś takiego od dziecka to musi być fajne uczucie. Jeszcze bardziej zdumiewa fakt, że dziecko potrafiło porównać twoją sukienkę do lata, trochę mnie to zdumiewa ale to możliwe.
  • Odpowiedz
@slowiczak: Dzieci są śmieszne :D Będąc w jacuzzi nagle wgramoliło się do niego dziecko takie 4 letnie i z pełną powagą powiedziało: "Jejku, ja tu się czuję jak w zupie! Tak bulgocze". Reakcja ludzi była bezcenna.

#dzieci #smieszne
  • Odpowiedz
Mojej przyjaciółki synek od dzieciaka we mnie "zakochany" po prostu ukochana ciocia, księżniczka, żenić się ze mną chciał ( ͡° ͜ʖ ͡°) a jak zafarbowałam włosy z blondu na ciemny brąz stwierdził, że jednak jestem "ciocia czarownica" ()

• Odpowiedz
@Retrospekcja: duzo leci tylko na wyglad, to jest smieszne w ogole leciec tylko na wyglad, tym bardziej jak laska ma twarz brzydka a np dupe ladna a typo Ci mowi ze niezla laska:D

ogolnie to u faceta i kobiety najpierw jest tak ze patrza na wyglad, potem na charakter

u faceta to bardziej troche w strone wygladu a u kobiety w strone charakteru
  • Odpowiedz