Aktywne Wpisy

Salido +244
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz
Gran +302
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Na doła najlepiej nie wchodzić na Wykop, żeby go nie pogłębiać ;p
Na poprawę humoru wklejam zdjęcie szczęśliwego kota :3
źródło: comment_pJDGNjdqLXYwzmLBpiDbbLUWrboIspYX.jpg
PobierzCzy te antydepresanty nie są aby zielone? ;p
Panie, chyba nie ma człowieka na świecie, który jakichś swoich wyborów nie żałuje. Nie poddawaj się, graj kartami które dał ci los (nawet jeżeli wyrzuciłeś jednego Asa, bo myślałeś, że trafisz na konkretną kartę i zagrasz mocniejszym układem). Wielu ludzi dostało gorsze, a Asa na oczy nie widzieli ;]
Nie, moje antydepresanty są niestety zapisywane przez lekarza. A te zielone zacznę hodować pierwszego dnia gdy w polandii nastąpi cud i nastąpi legalizacja, ponieważ lubię czasami sobie popłynąć, zwłaszcza gdy jest ktoś sensowny z kim można to zrobić.