Aktywne Wpisy

MyOwnWorstEnemy +34

Wytłumaczcie mi, bo ja czegoś nie rozumiem. Sam nie jestem programistą, pracuje w marketingu, klikam reklamy, ale że jestem ambitny, to się rozwijam, uczę nowych platform, technologii, automatyki marketingowej. A to sobie coś zoptymalizuje w N8N, a to sobie machnę skrypt w Pythonie przy wsparciu A.I, który mi sortuje materiały reklamowe, uczę się API i widzę zarówno w A.I jak i w narzędziach, które powstają na bazie tych technologii, ogromny potencjał do

Co zrobić najpierw?
Słabo, że akurat na weekend przyszło. Chociaż na to to nigdy nie ma dobrego czasu.
To faktycznie sporo witamin. Czujesz poprawę sprzed suplementacji?
Prawda. No ale zaczął się już taki czas, że mnie to sieknie do końca roku pewnie z dwa razy jeszcze
A od dawna jesz Wit D?
Zaczęłam suplementację tak na poważnie od lutego i do końca kwietnia z poziomu bodaj 21 czy 22 podniosło się do chyba 57. Przez wakacje nie brałam już tak regularnie i teraz przy najbliższej okazji planuję sprawdzić jak sytuacja wygląda aktualnie
A planuję mieć witaminę D na poziomie pomiędzy 60 a 65 ;)
U mnie jeszcze ferrytyna leżała i miałam anemię, ale po tych dwóch miesiącach też mi się ładnie podniosła, a suplementowałam tylko 10 tabletek żelaza na receptę, a później tylko zwiększyłam ilość czerwonego mięsa w diecie
Też będę badał ferrytynę bo raz mam w dolnej normie, a raz po środku ale to niech lekarz ocenia co z nią jest nie tak, że tak skacze.
Racja, lekarz pokieruje Cię najlepiej
A Ty się dobrze czułaś?
Jak miałam niższe poziomy wit. D i ferrytyny to odnoszę wrażenie, że czułam się gorzej