Wpis z mikrobloga

Ciekawe wydanie openshot4 jak kiedyś testowałem openshot to potem od razu przeszedłem na kdenlive, ale ten nowy openshot nawet spoko jest, ale nadal używam starego maca z big sur tylko do adobe primiere pro jak chce coś na poważnie montować :c

#videoediting #openshot #linux
aptitude - Ciekawe wydanie  openshot4 jak kiedyś testowałem openshot to potem od razu...

źródło: image

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
davinci resolve

@rafau16: nie tak do końca darmowe jest davinci resolve, do domowych wideo pewnie tak...
do pro użycia? mega dużo ukrytych kosztownych pułapek, nie polecam.
  • Odpowiedz
  • 0
@aptitude: heh xd widzicie, mam racje co do llm :D
llm is just a computer program xd just have fun :D but as humans!

lubie glm5.3 bo to pierwszy model glm który nie tylko widzi zdjęcia ale też video :D

no nie wiem, czy nadal LLM to taki idiota nadal? :P
aptitude - @aptitude: heh xd widzicie, mam racje co do llm :D
llm is just a computer ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@aptitude: darmowa wersja jest i tak lepszym wyborem niż wynalazki pokroju kdenlive, które jest beznadziejnym programem z UX gorszym niż praca na zestawie montażowym pod betacamy xd

Tak poza tym jakie kosztowne pułapki tam są? Za studio płacisz raz i masz co roku darmowy upgrade? 4 programy w jednym w tej chwili. Obróbka zdjęć, DAW, NLE, compositing. W tym momencie jedyny „lepszy” program to media composer ale jego lepszość wynika
  • Odpowiedz
  • 0
@rafau16: o czym ty mi piszesz? ja lece w kosmos dosłownie za 4 dni... znaczy moje urządzenia nie ja.. https://wykop.pl/wpis/87485111/juz-za-4-dni-moja-wlana-satelita-bedzie-nad-naszym
@aptitude +9
Już za 4 dni moja włana satelita będzie nad naszymi głowami i tylko ja będę miał dostęp po SSH :D
Dodałem nawet kamerkę XD ale jakość dość słaba. Ale wyśle wam zdjęcie ziemi z mojej satelity :D

Lecę w kosmos, prawie... :D

Koszty: $7k. + urządzania + licencja.
  • Odpowiedz