Mała ankieta. Chodzi mi o ten system co piszczy i odbija jak najedzie się na linie, nie chodzi o aktywne kierowanie które trzeba specjalnie włączyć na żądanie #ankieta #motoryzacja
Czy w samochodach z asystentem pasa ruchu wyłączacie go? (nie chodzi o autokierowanie/centrowanie)
@MistrzKowalski: odkąd na wąskiej drodze powstrzymywało mnie to aktywnie od wjazdu za krawędziówkę przy mijaniu się z dużym również stwierdziłem że nigdy więcej
@sidhellfire: KIA, najgorszy problem to nieregularność działania, nie wiesz kiedy się spodziewać oporu przy zjezdzie na pobocze albo przy liniach jak np podwójna ciągła której samochód totalnie nie rozumie
@dzem_z_rzodkiewki: nie mam ale jakbym miał co prędzej czy później nastąpi to do tunera na wyłączenie na stałe wszystkie te pikacze i ingerencję w jazde. Kamera na kierowcę też do wywalenia i wywalenie błędów z tablicy aby kontrolki się nie świecily od tego i samochód nie widział problemu. W obecym mam aby start stop ale od początku jest to nieaktywne
#ankieta #motoryzacja
Czy w samochodach z asystentem pasa ruchu wyłączacie go? (nie chodzi o autokierowanie/centrowanie)
@MistrzKowalski: odkąd na wąskiej drodze powstrzymywało mnie to aktywnie od wjazdu za krawędziówkę przy mijaniu się z dużym również stwierdziłem że nigdy więcej
@talmudyczny_triumfalizm: jaki koncern?
@sidhellfire: KIA, najgorszy problem to nieregularność działania, nie wiesz kiedy się spodziewać oporu przy zjezdzie na pobocze albo przy liniach jak np podwójna ciągła której samochód totalnie nie rozumie
W obecym mam aby start stop ale od początku jest to nieaktywne
źródło: Zrzut ekranu 2026-08-06 103516
Pobierz