Aktywne Wpisy

lubie-sernik +110
OpuΕciΕem Tajlandie i jestem w Kuala Lumpur w #malezja
Po wyspie Koh Phi Phi popΕynΔ Εem na Phuket. Tam siΔ zamuliΕem, siedziaΕem chory w hotelu - miaΕem korona wirusa xD W dwa tygodnie oprΓ³cz Bangla Road (ulica z barami i strip clubami) nie zwiedziΕem kompletnie nic na tym caΕym Phuket.
MiaΕem juΕΌ doΕΔ Tajlandii, tych dziewczyn ktΓ³re namawiaΕy na segz, tych masaΕΌystek nachalnych, tego montonnego jedzenia a jak zamawiaΕem europejskie jedzenie to
Po wyspie Koh Phi Phi popΕynΔ Εem na Phuket. Tam siΔ zamuliΕem, siedziaΕem chory w hotelu - miaΕem korona wirusa xD W dwa tygodnie oprΓ³cz Bangla Road (ulica z barami i strip clubami) nie zwiedziΕem kompletnie nic na tym caΕym Phuket.
MiaΕem juΕΌ doΕΔ Tajlandii, tych dziewczyn ktΓ³re namawiaΕy na segz, tych masaΕΌystek nachalnych, tego montonnego jedzenia a jak zamawiaΕem europejskie jedzenie to
ΕΊrΓ³dΕo: 1
Pobierz
Prawdziwy_Oponiarz +131
DokΕadnie 20 lat temu 1.08.2006 anioΕ, ktΓ³rym jest moja ΕΌona, wybraΕ kiepa ktΓ³rym byΕem ja, zatrzymaΕ na drodze do samozniszczenia i uratowaΕ. ZawdziΔczam jej wszystko co mam. DaΕa mi nowe ΕΌycie, cel i dzieci. ZbudowaΕa ze mnΔ
rodzinΔ, sprawiΕa ΕΌe chce mi siΔ staraΔ, czujΔ siΔ kochany, szczΔΕliwy i doceniony. Tego dnia, 20 lat temu zakochaΕem siΔ w niej po uszy na koncertowym polu Przystanku Woodstock w Kostrzynie nad OdrΔ
i od

π¨β¬β¬π¨π¨
π©π¨π¨β¬π©
π©π©π©π©π©
https://wordziel.pl/