Aktywne Wpisy

Kotouak +513
#majsterkowanie #remontujzwykopem
Tak ładnie powiesiłem telewizor w sypialni, że mam haczyk na kalendarz w drugim pokoju xD
Tak ładnie powiesiłem telewizor w sypialni, że mam haczyk na kalendarz w drugim pokoju xD
źródło: temp_file1702729852543603898
Pobierz
TTedbundYY +3
Hej mam pytanie mam 15 letniego kota ostatnio takie coś na grzbiecie mu sie zrobiło jak temu zaradzić? i dlaczego takie coś się pojawiło? jakieś maści, kremy warto zakupić?
#weterynaria #koty #weterynarz #zwierzeta #kiciochpyta
#weterynaria #koty #weterynarz #zwierzeta #kiciochpyta
źródło: ooon
Pobierz

Dobra. Trzeba to przyznac oficjalnie - poddaje sie.
Moglbym tutaj sie rozwodzic nad powodami i przeszkodami ale mysle ze wszystko wynika z tego ze sam nie do konca chcialem jechac i w kazdej wolnej chwili myslalem czy nie zawrocic.
To nie znaczy ze koncze z tagiem #40tysiecymarzen bo mysle ze jeszcze w tym roku odwiedze norwegie i bede myslal tez co nie co o australii bo jak pewnie wiecie wiza working holiday jest teraz dla nas niemal od reki. Tylko ze tym razem juz wystarczy samobiczowania i postaram sie byc rozsadny i mam nadzieje ze pare moich fotek z drogi doda mi motywacji przy pracy nad #40tysiectmarzen i mam tez nadzieje ze wy mnie mirki nie opuscicie i pocieszycie jakims cieplym slowem (lub lepiej wartosciowym linkiem lub informacja w zwiazku z praca w norge i nie tylko)
Mam nadzieje ze tym razem nie zmarnuje lekcji.
No i po przejechaniu 13 tys. km #autostop em w swoim zyciu stwierdzam ze to nie dla mnie.
Jest jednak pewien plus. Moze pojade na wakacje so Wloszech
źródło: comment_NwHlqCbCJK1YK69EYNvu22q5AQWH3Xo0.jpg
Pobierzale jak to chwilowa załamka, to może poczekaj, może babcia jednak sobie przypomni, że oprócz herbatki jeszcze ci kaucję wisi
źródło: comment_gFjfNPnsYmUVr2OQiGpqh50IBVya5nik.jpg
PobierzTo nie moja pierwsza wyprawa