Aktywne Wpisy
Panitsch +588
Kochani, dzisiaj dla mnie wielki dzień, albowiem żenię się. Z tej też okazji organizuję spośród plusujących małe #rozdajo w postaci butelki wódki weselnej. Z oczywistych względów udział biorą tylko osoby pełnoletnie. Zwycięzcę wylosuję w poniedziałek rano i w poniedziałek nadam paczkę na swój koszt. Chciałbym z tego miejsca również podziękować @UszatyBloger, który może nie bezpośrednio, ale poprzez swoje wpisy i filmiki pomógł mi wejść do świata mody. Wcześniej
Szarmancki-Los +83
Cmentarz ewangelicki z XIX wieku. Zmówiłem modlitwę z nadzieją że ci ludzie, kimkolwiek byli, odnaleźli swój spokój.
Dobra. Trzeba to przyznac oficjalnie - poddaje sie.
Moglbym tutaj sie rozwodzic nad powodami i przeszkodami ale mysle ze wszystko wynika z tego ze sam nie do konca chcialem jechac i w kazdej wolnej chwili myslalem czy nie zawrocic.
To nie znaczy ze koncze z tagiem #40tysiecymarzen bo mysle ze jeszcze w tym roku odwiedze norwegie i bede myslal tez co nie co o australii bo jak pewnie wiecie wiza working holiday jest teraz dla nas niemal od reki. Tylko ze tym razem juz wystarczy samobiczowania i postaram sie byc rozsadny i mam nadzieje ze pare moich fotek z drogi doda mi motywacji przy pracy nad #40tysiectmarzen i mam tez nadzieje ze wy mnie mirki nie opuscicie i pocieszycie jakims cieplym slowem (lub lepiej wartosciowym linkiem lub informacja w zwiazku z praca w norge i nie tylko)
Mam nadzieje ze tym razem nie zmarnuje lekcji.
No i po przejechaniu 13 tys. km #autostop em w swoim zyciu stwierdzam ze to nie dla mnie.
Jest jednak pewien plus. Moze pojade na wakacje so Wloszech
ale jak to chwilowa załamka, to może poczekaj, może babcia jednak sobie przypomni, że oprócz herbatki jeszcze ci kaucję wisi
To nie moja pierwsza wyprawa