Aktywne Wpisy
Dupxo7 +744
Debili twierdzących, że lewym pasem na S-kach i autostradach trzeba jechać "szybko", czyli grubo ponad dozwoloną prędkość, i że w ogóle jest to zgodne z przepisami bo "lewy służy do z-----------a hehe", elegancko weryfikują odcinkowe pomiary prędkości. Mówię wam, to jest wybawienie. Odkąd zainstalowali to cudo na S-ce koło mojego miasta to jazda z sytuacji stresogennej stała się czystą przyjemnością. Wcześniej jak tylko zacząłem wyprzedzać ciężarówkę to po sekundzie na dupie siedział

Ekspert_z_NASA +72
Jakby tego transferu nie próbowali owijać w złoty papierek, to i tak dla mnie to jest g---o.
Mówimy tu o ikonie, jednym z najlepszych piłkarzy naszych czasów, jednym z najlepszych napastników w historii. Mówimy o facecie, który od 15 sezonów ani razu nie spuścił z tonu.
Gość który kończył właśnie sezon w Barcelonie jako czołowy strzelec a nie emeryt, który zalegał na ławce i strzelił pięć goli w sezonie.
Tu powinien być
Mówimy tu o ikonie, jednym z najlepszych piłkarzy naszych czasów, jednym z najlepszych napastników w historii. Mówimy o facecie, który od 15 sezonów ani razu nie spuścił z tonu.
Gość który kończył właśnie sezon w Barcelonie jako czołowy strzelec a nie emeryt, który zalegał na ławce i strzelił pięć goli w sezonie.
Tu powinien być
źródło: 48931877-26f9-4726-9a88-037896a257b6
Pobierz

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link