Aktywne Wpisy

Anonek463 +86
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
źródło: image
Pobierz
Tdxd +80
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Program niestety płatny (darmowy trial). Przydatna rzecz dla ludzi, którzy używają więcej niż 1 monitora i lubią czasem pograć w gry. Pozwala on np. stworzyć sobie kombinacje klawiszy, która zablokuje minimalizowanie okna gry gdy przejdziemy na drugi monitor. Dzięki temu grając np. w #csgo możemy w momencie śmierci przeczekać rundę na mikroblogu. Dodatkowo ma on wiele przydatnych funkcji takich jak np. osobny pasek start na każdym monitorze czy oddzielne tapety.
#przydatneprogramy
@handler: polecam shift + tab i przeglądarke steamową