Wpis z mikrobloga

@Pustulka: Przypomina mi w swojej grze Titiego. Świetna technika, mimo przeciętnych warunków fizycznych potrafi utrzymać się na nogach, dynamiczny, nie boi się uderzyć. Zobaczymy co pokaże w tym sezonie, na niego trzeba liczyć jeśli nie przyjdzie napastnik światowej klasy.
  • Odpowiedz
@Pustulka: też tak myślę, po słabych mistrzostwach Mario nie ma zawodników w zasięgu Arsenalu. Cóż, może Węgier skusiłby się na granie dwoma napastnikami - ale to jeszcze mniej prawdopodobne niż kupienie napastnika...
  • Odpowiedz
@Pustulka: Sanchez byłby świetnym wzmocnieniem, IMO lepszym od Ozila bo takich zawodników brakuje - ze świetnym dryblingiem, szybkością, którzy pokazują się do podań. Nie wiem jak z wiarygodnością tych plotek, trzeba czekać, ale mam nadzieję że tym razem Wenger nie będzie czekał z transferami do 31 sierpnia. Wróci Theo, będzie Chamberlain i Gnabry. Gdyby do tego doszedł Sanchez, defensywny pomocnik i prawy obrońca (Aurier grał całkiem nieźle na mundialu) to byłoby
  • Odpowiedz
@Pustulka: To ładnie, w sumie w transfer Ozila też nie chciało mi się na początku wierzyć... Gdyby dołączył do składu niedługo po zakończeniu mundialu to byłby dobry znak, że Arsenal ma zamiar walczyć o coś w tym sezonie.

• Odpowiedz