Aktywne Wpisy

darknightttt +149
Stan nfz - taka ciekawostka.
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia

wybryk_natury +227

![[MZ] Limity przyjęć na studia lekarskie nie będą zwiększane. "Nie ma potrzeby"](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f78aeefcc7a61f17a75e3f8e4dc61ed68f7576e785783771da19afcd4a554c56,q80.png)
Grubas zawsze wygrywa (szczur też). Miałem sprytny plan że se wrzuce 500 zł luzem longa na złoto CFD (machający papaj.jpg), bo i tak czekałem aby kupić pewną rzecz to parę złotych by wpadło, a tak sobie leży i czeka. Wybrałem idealny okres (jak widzicie), złoto poleciało i jestem ponad 800 zeta w plecy, bo oczywiście dosypałem do depo. Chytrość niestety wygrała, aż wstyd pisać z normalnego konta.
Za to wprowadziłem plan GRUBAS- a mianowicie nie wchodzę na XTB oraz ograniczam jedzenie czipsów. Kiedy mi się zachce lub miałem jeść to stawiam kreskę i nie kupuję, walczę z wewnętrznymi pokusami cielesnymi (szczur tego nie potrafi) i tak oszczędzam ok. 7 zeta, aż odrobię stratę xD nawet to będzie podwójny GRUBAS- bo szczur na mnie już nie zarobi, a też zrzuci się parę kilo.
Morał z tego taki - dobrze mówią chłopaki - CFD ręce urwie.
Pozdro i dobrych wyników - nie karmcie szczura!
#gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: Screenshot-2026-06-10-141927
Pobierz