Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +26
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
mirko_anonim +39
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Mirki pomocy!
Co kupić dziewczynie na urodziny?
Książki, karty podarunkowe, biżuteria, telefon to wszystko już dostała.
Nie mam kompletnie pomysłu co tym razem kupić.
Limit to powiedzmy jakiś 1000 zł.
Albo tak jak pisze @Blaskun wybadaj temat, może akurat lubi konie i przynajmniej się czegoś nauczy za te 1000 zł, sam jeżdżę konno - polecam:)
Limit to powiedzmy jakiś 1000 zł.
@mampomyslnalogin: O_o ja też nie mam pojęcia, ale jak ją rzucisz, zadzwoń (
A co do drogich prezentów to ogólnie mam problem z wydawaniem kasy. Nie wiem na co ją wydawać. Tak wiem #wdupachsiepoprzewracalo ale jak już człowiek ma wszystkie gadżety, auto, mieszkanie itd to nie ma na co wydawać. A prezenty lubię dawać :)
Wyjedź z kumplami na weekend do Sopotu,
Daj znac, ze jestes z kuplami na weekend w Sopocie i ze wracasz w
ja swojej kupilem macbooka i 2 gry planszowe ;p
Ale jeśli chcesz to proponuje ci
1