Wpis z mikrobloga

#prezent #rozowepaski

Mirki pomocy!

Co kupić dziewczynie na urodziny?

Książki, karty podarunkowe, biżuteria, telefon to wszystko już dostała.

Nie mam kompletnie pomysłu co tym razem kupić.

Limit to powiedzmy jakiś 1000 zł.
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mampomyslnalogin: lot balonem, wynajmij zajebistą łódź i spędźcie dzień na środku jeziora, może odbierz ją helikopterem z pracy.

Albo tak jak pisze @Blaskun wybadaj temat, może akurat lubi konie i przynajmniej się czegoś nauczy za te 1000 zł, sam jeżdżę konno - polecam:)
  • Odpowiedz
@mampomyslnalogin: jeśli kasa faktycznie nie jest problemem to zaplanuj z nią dzień cały w stylu kino, kolacja czy obiad, deser, trochę ruchu (tenis, konie ktoś tam wyżej pisał), ewentualnie poślij dziewczę do SPA na masaże i zabiegi :) lub wyjazd nad jakieś jeziorko na weekend.
  • Odpowiedz
@babydoll: dlatego ciesze się, że poznałem ją jak byłem jeszcze biednym studentem pracującym na kasie :)

A co do drogich prezentów to ogólnie mam problem z wydawaniem kasy. Nie wiem na co ją wydawać. Tak wiem #wdupachsiepoprzewracalo ale jak już człowiek ma wszystkie gadżety, auto, mieszkanie itd to nie ma na co wydawać. A prezenty lubię dawać :)
  • Odpowiedz
@mampomyslnalogin: ja mam mnóstwo pomysłów tylko kasy brak. ps. żartowałam, nie spinaj ;) fajnie ma, że na nią nie żałujesz. nie ma nic gorszego niż facet skąpiec. mój ojciec taki był, po przyjściu z zakupów kazał się rozliczać co do grosza i nie mogłam sobie nawet batonika kupić i zawsze mnie to w-------o. teraz po prostu mam uczulenie na skąpców. skąpstwo to nie tylko kasa. jak nie żałujesz jej kasy,
  • Odpowiedz
@mampomyslnalogin: Weź ją na strzelnicę, przejażdżkę rajdówką z zawodowym kierowcą, lot helikopterem, szybowcem, EU07, tandem na spadochronie. Albo ogarnij, że prezent nie musi kosztować 1000 zł wystarczy upominek, jeśli nie jest materialistką. Jeżeli ją rozpuściłeś na tyle, ze teraz prezenty tylko za 1000 zł to twój błąd.
  • Odpowiedz
@mampomyslnalogin: Osobiśćie uważam ze 1000 zł nawet jak na nażyczonego to za duzo. Prezent ma być dany z serca a nawet mała rzecz powinna cieszyć jeśli jest dana przez osobę która kocha i jest kochana.

Ale jeśli chcesz to proponuje ci

1
  • Odpowiedz