Wpis z mikrobloga

@Eliade_z_Poznania: Może głowa nie ta @tomwick55 @first Przypomnę R.I.P. Igora Sypniewskiego. W Wiśle Szymkowiak niezły technicznie powiedział, że takiego magika jak on na treningach wisły nie widział, a był tam Kalu Uche np. W Grecji gadali, że Beckham był mega wściekły jak go widział co robił z nimi w meczu LM koniczynki na mega mocny MU. Jednak czytałem jego biografię z Żelkiem napisaną @first i chłop miał
  • Odpowiedz
  • 1
@Eliade_z_Poznania: Tak wrócił ja, wczoraj o 20 około, ale dzisiaj z rana dopiero odpaliłem, na chłodno, niby. Dzięki za każde miłe słowa, bo pamiętam, że do PDW też się przyłączałeś. Jakiś rekord chyba zrobiłem tych PDW, bo koledzy @matixrr czy @tomwick55 mega się o mnie upominali;)
  • Odpowiedz
  • 2
Umiejętności mega

@Sylwiusz_89: @Eliade_z_Poznania: A tam umiejętności mega, może to jest kłamstwo powtarzane tysiąc razy?
Ja jak mantrę będę powtarzał te przykłady, że Kiełb i Sobota, a nawet przez chwilę Kapustka mieli momenty, gdzie wychodziło im prawie wszystko. Samym prowadzeniem piłki potrafili zgubić przewodników, ale właśnie to był krótki okres, później wszystko wróciło do ustawień fabrycznych. Utarło się się, że ten Urbański to jakiś mega kot, a może
  • Odpowiedz
  • 0
@first: @Eliade_z_Poznania A ja bym bronił jego umiejętności. Why? Lata temu był Damian Nawrocik. Bajka. Ronaldo Fat podpisałby się pod nr co on robił z piłką nożną-https://www.youtube.com/watch?v=Ude1A4ROX_Y Tam kontuzje, %, głowa i mocniejsze użytki go zatrzymały. Sam o tym gadał. Tak jak umiejętności na grę wyżej miał BONIN. Jednak co do Kiełba, Soboty pełna zgoda, to tak jak sezon życia Marka Zieńczuka, 16 goli nastrzelał grając daleko od
Sylwiusz89 - @first: @EliadezPoznania A ja bym bronił jego umiejętności. Why? Lata te...
  • Odpowiedz
  • 0
@Sylwiusz_89: Ja tam nie wierzyłem w tych wielce wybitnych i utalentowanych Lechitów typu Szerfen, Zaki, Gajtek, Marciniak, Strugarek, Pazura Czarek. A w Nawrocika też nie, bo wyglądał jak Tomasz Jachimek.
Przy Wisełce z samego początku XXI to była amatorka.
  • Odpowiedz
  • 0
@Eliade_z_Poznania: Andrzej miał grubego i starego jamnika. Pewnego dnia ten jamnik przychodzi do niego i mówi:

-Słuchaj Andrzej, weź mnie wystaw na wyścigi chartów.

-Zdziwiony patrzy na
  • Odpowiedz