Wpis z mikrobloga

@sylwke3100: Dla mnie schowek w kombinacji z zakładkami jest bardziej przejrzysty od miliona folderów, a poziom konfigruratywności jest taki sam, a linux mnie nie interesuje skoro z niego nie korzystam.

Ale cóż, niech każdy z nas posiada takie zdanie, jakie chce.
  • Odpowiedz
@Breaux: Przecież Opera oparta jest na tym samym lub podobny silniku co Chrome wiec siłą rzeczy nie może być tam samo konfigurowalna jak poprzednia Opera bo silnik wprowadza kupę ograniczeń (o już pamiętam na samym było mówione przez Devów Opery jak się nie mylę). Dla mnie nie widzę sensu używania jej skoro jest bardziej dopracowany Chrome/Choromium bo moje sentymenty do tej przeglądarki skończyły się na początkowych wersja 12ski.
  • Odpowiedz
ważne, że https://www.google.co.uk/intl/en_uk/chrome/browser/ działa poprawnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ozzie: No właśnie - a próbowałeś wchodzić przez IE na inne strony, niż wyżej wymieniona? Bo ja tak i nie odczułem ŻADNEJ różnicy w porównaniu z wcześniej używanym przeze mnie Firefoxem. Tak, dobrze czytasz - porzuciłem Firefoxa na rzecz IE, jakieś 2 lata temu postanowiłem na własnej skórze przetestować, czy rzeczywiście jest taki beznadziejny. Jak się okazało,
  • Odpowiedz