Wpis z mikrobloga

#ufo .

Będzie szok w ciągu najbliższych miesięcy?

• Tak 19.4% (20)
  • Nie 41.7% (43)
  • Szok, sraczka i obstrukcja. 38.8% (40)

Oddanych głosów: 103

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Fattek: Nagranie faktycznego obiektu o wyraźnej metalicznej powłoce z bliska : tyle wystarczy by wgl zacząć cokolwiek. Kropeczki i inny syf nic nie zmieni. A i tak wtedy będą dyskusje że to AI i fałszywe ujawnienie. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co by musieli wypuscic by tak serio ruszyć ludzi, chyba w realu musieli by wylądować spodkiem lub pokazać ciała przed kamerami live czy inny c--j. Popkultura skutecznie tak uniewrazliwis
  • Odpowiedz
@CzarnyTroll: i musiałoby z tego wynikać, że te ufoki to są w stanie do nas hurtowo docierać albo najlepiej faktycznie zabrać nas ze sobą do siebie. Bo informacje, że np. jest cywilizacja co wystrzeliła do nas sondę setki lat temu i ta sonda ma możliwość się samopowielać gdzieś na planecie blisko ziemi, to byłby szok, ale myślę, że ludzie by szybko uznali, że w życiu to nam nic nie zmienia.
  • Odpowiedz
@CzarnyTroll: jestem święcie przekonany, że do scenariusza "jest sporo cywilizacji w kosmosie, ale będziemy mieć z nimi tylko nieznaczny kontakt" ludzie bardzo szybko by przywykli.
  • Odpowiedz