Wpis z mikrobloga

@DESZCZE: Całkowicie poważnie. W moje gusta estetyczne to trafia, minimalizm, bez zbędnego przepychu. Jak już mówiłem fajnie zrobiony banner, grafiki odnośników na YT, fejsa i twittera. Taki gustowny minimalizm mi się podoba (ale oczywiście są rożne gusta)
  • Odpowiedz
@CavsPL: Nie na temat, ale czemu jesteście takimi ignorantami i uważacie, że wybór Bennetta przed Oladipo nie był totalną katastrofą i błędem stulecia?

Oladipo za sezon dwa będzie najlepszym graczem zeszłorocznego draftu i nikt nie będzie nawet blisko. Konsekwentnie pomijacie ten fakt i staracie się bronić Bennetta, który pod żadnym pozorem nie powinien być numerem jeden. Ani nie ma jakiegoś gigantycznego upside'u, ani nie jest gotowym produktem
  • Odpowiedz
@Vojtazzz: To ja się pod temat podepnę, bo mam małe braki. Powiedzcie mi czy Bennett w najbliższym sezonie będzie grał w Cavaliers, czy w D-Ligue (gdzieś taką plotkę słyszałem) ?
  • Odpowiedz
@Vojtazzz: @MuzG: Bedzie grał w Cavs. Po co Oladipo skoro jest Waiters? Nie opłacało się dublować pozycji. Po prostu wybór w 2014 był pod pozycję na, której była luka. Inna sprawa że Bennett to 4, a nie 3. A Waiters nie pasuje do Irvinga. Fakt że nie powinien być 1, ale nie skreślałbym go jednym niepełnym sezonie z kontuzją. Prawdopodobnie nie będzie All starem tylko zwykłym rolersem, ale
  • Odpowiedz
Nie opłacało się dublować pozycji

@CavsPL: Dziwne wytłumaczenie. To nie można "zdublować pozycji" i zrobić jakiś trade żeby wyjść na swoje?

W moje gusta estetyczne to trafia, minimalizm, bez zbędnego przepychu. Jak już mówiłem fajnie zrobiony banner, grafiki odnośników na YT, fejsa i twittera. Taki gustowny minimalizm mi się podoba (ale oczywiście są rożne gusta)

@MuzG: Dziwne, nie sądziłem że komukolwiek może się to spodobać. Jak dla mnie
  • Odpowiedz
@DESZCZE: Nie jestem autorem tekstu, ale zachęcam do zadawania pytań w komentarzach pod tekstem, tam na pewno ten kto pisze artykuł udzieli wyczerpującej odpowiedzi na nurtujące pytania. :) @Vojtazzz: @MuzG:
  • Odpowiedz