Wpis z mikrobloga

Właśnie obejrzałem Lego Movie i uważam, że jest genialny. Chociaż odniosłem wrażenie, że jest on skierowany raczej do starszej widowni, niż wynikałoby z tematyki filmu. Są schematy, jest dużo odniesień do filmów/komiksów/książek i memów. Jest śmiesznie, ale miejscami i podniośle, są przemyślenia. No i to zakończenie. Jak dla mnie 8/10. Polecam.

#film #ogladajzwykopem
Paczekwmasle - Właśnie obejrzałem Lego Movie i uważam, że jest genialny. Chociaż odni...

źródło: comment_8jCDYbfPVWgjq66w26gaZygsoxEFSjPj.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@polecam_poczytac_ciorana: Nie przeszkadza mi, że ktoś posiada inną opinię. Uwierz, przejrzyj sobie moje wpisy jak chcesz i poczytaj moje dyskusje albo wypowiedzi na różne tematy. Czasem też napiszę coś bardziej dosadnie, na pewno też zdarza mi się przesadzić, lecz raczej nie obrażam przy okazji osób o innych poglądach. W tym wypadku chodzi przede wszystkim o Twój pierwszy komentarz i wstawiony tam obrazek. Nazwanie kogoś "faggotem", bo mu się podobał film,
  • Odpowiedz
@Sad_Statue: No, czyli rozchodzi ci się o jeden obrazek, który był jedynie wykorzystany jako humorystyczne zobrazowanie mojej reakcji na bezsensowną ocenę autorki tego wpisu. Dosłowne traktowanie wszystkiego co zobaczysz/przeczytasz daleko cię nie zaprowadzi w tych "dobrych dyskusjach". :)
  • Odpowiedz
@polecam_poczytac_ciorana:

Dosłowne traktowanie wszystkiego co zobaczysz/przeczytasz daleko cię nie zaprowadzi

I to jest dobra uwaga, ale dalej nazwanie kogoś obraźliwie, nawet dla jaj, nie uważam za dobre rozpoczęcie dyskusji (chyba że rozmawiamy z jakimś znajomym, wtedy panują nieco inne zasady :)).
  • Odpowiedz
@polecam_poczytac_ciorana: Tak, tłumacz, jestem zupełnym kretynem, do tego dopiero od wczoraj mam neostradę i się nie łapię w tych internetach...

Wcześniej zaznaczyłem, że rozumiem, że to nie było całkiem na poważnie, ale i tak uważam to za chamski sposób rozpoczęcia dyskusji. Tyle. Tamten obrazek to jednak dla mnie nie to samo co np. "usuń konto XD", które właściwie nie niesie ze sobą już praktycznie niczego. Jak widać, mamy różne opinie
  • Odpowiedz
@Sad_Statue:

Tamten obrazek to jednak dla mnie nie to samo co np. "usuń konto XD", które właściwie nie niesie ze sobą już praktycznie niczego.

jak to niczego ze sobą nie niesie? oczywiście, że niesie. raka toczącego tę część internetu.
  • Odpowiedz