Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +223
Ej a pamiętacie tego sołtysa co wyskoczył z auta się bić? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD

lukaszilol +47
Wracają lata 90 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
źródło: WhatsApp Image 2025-05-27 at 13.08.44
Pobierz

#tomorrowland #edm #muzykaelektroniczna
źródło: comment_MFCGJR5Np9OEoaEQtYTtyINZw7iydbud.jpg
Pobierzco do ludzi, no tutaj samemu na taki wielki festiwal to ciężko ;) za rok pewnie Ci się uda kogoś zgarnąć :)
bardzo ciężko niestety dlatego chyba odpuszcze :) mój #rozowypasek mial jechac ze mna, ale jakies problemy z wiza wyszly i nie wiadomo czy dostanie ją przed Tomorrowlandem :) zostaje jedynie Sunrise i potem Elctrocity :)
https://www.youtube.com/watch?v=UpIUws2uKBc
a kasowo wyjdzie z przelotem z Polski taniej niż sam bilet na tomorrowland :) i jest po Belgii więc może zdążycie ogarnąć sprawy wiz :)
@heniek3:
źródło: comment_NqCDRXDJI7mV0V1e12xbTGOl3jiKMNUn.jpg
Pobierz