@tuhna: Spory wybór może być w sklepie Korona przy ulicy III Powstania Śląskiego, można próbować również w budce na skrzyżowaniu Alei Majakowskiego z ulicą Królowej Jadwigi. Czasem fajne piwa trafiają się w sklepach Frac, Inter Marche, Żabkach i Lidlu - tu masz tydzień z angielskimi piwami.
@tuhna: na centrum, na przeciwko super jednostki jest sklep o nazwie "świat alkoholi" czy coś podobnego. Wita Cię szyld Tyskiego. Pare miesięcy temu było sporo z pinty, alebrowaru itp. Na Królowej Jadwigi możesz odwiedzić monopoland (jak kupisz to i przy okazji mnie XD) , a na krzyżówce majakowskiego z królowej jadwigi możesz znaleźć jakieś raciborskie o ile dobrze pamiętam. Wiem, że jest jeszcze jakiś dobrze zaopatrzony sklep gdzieś na pogoni :P
@dudek2: @JustycjariuszOprawca: @Lrrr: @dlaczegoale: jak już mam tu was w kupie to polećcie mi dobrą pizzerię w dg (niedawno wróciłam do miasta, nie wiem gdzie warto zamawiać :<)
@tuhna: z pizzami mam mniejsze doświadczenia. Zgodzę się jednak z @Lrrr, że warte polecenia są Moskva i Fresco. Zdarzył się mi również zamawiać pizzę z Dominium i też było smacznie i chyba nawet taniej.
@Lrrr: ja wracam do DG w poniedziałek i mam nadzieje że jak tam zawitam to wybór będzie jak kiedyś. Teraz to mnie zmartwiłeś bo ostatnio tam byłem bardzo dawno :<. Ale słyszałem że w Komitywie nowe piwa więc musze też tam zajrzeć
Przypominam, że na umowie o prace 20 000 zł brutto to tylko 14 000 zł netto i to tylko przez pół roku, bo później wpada się w 32% próg i jest to już 11 000 zł netto. Wynajem w Warszawie to +/- 4 000 zł. Pozdrawiam. #praca #pracbaza #pieniadze #zarobki #warszawa
#zaglebiedabrowskie #szukamsklepu zawołam #sosnowiec może będziecie wiedzieć
@dlaczegoale: koleżanka twierdzi tak samo, po weekendzie będę uderzać na miasto w poszukiwaniach, to zdam raport ;)
@tuhna: jak już w pizze jem to w dominium w CH pogoria, ale tylko z tego powodu ze moja znajoma tam pracuje wiec polecic niezbyt w tym temacie moge
@Lrrr: dzięki :)
Komentarz usunięty przez autora