@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: na prawdę nie znasz Lost? Ten serial zapoczątkował praktycznie seriale "fabularne", gdzie każdy odcinek pcha glowny watek do przodu. Wcześniej to były telenowele albo seriale typu mcgyver, gdzie glowny watek jest słabo zaznaczony, a serial to zbiór pojedynczych mijroodcinkow (zbrodnia - śledztwo- kara )
@Potrkow: ja oglądałem list na premierę na axn jeszcze, ale później nie miałem dostępu do tego kanału i przerwałem oglądanie. Ostatnie co pamiętam to tratwę
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: miałem podobnie (oryginal na axn) ale potem ściągnąłem z warezow dalsze odcinki. Jaki wtedy był szał. Wszyscy analizowali kolejne bunkry. Całe forum polskie poświęcone tematyce lost. Referencje w popkulturze. Do teraz w loteriach kombinacja cyfr Desmonda jest skreślana
@Potrkow: Pierwszy sezon oglądałem w tvp. Pamiętam że byłem przeziębiony i akurat przypadkowo natrafiłem na pierwszy odcinek w tv. Potem to już z płyty albo neta. Wciąż mam w głowie ten wtf jak Locke odkrył mapę z innymi stacjami.
źródło: which-one-is-your-favorite-ill-see-you-in-another-life-v0-7u0v9pr0bhed1
Pobierz- Gdzie Desmond?
- Nie gdzie, a kiedy
Wcześniej to były telenowele albo seriale typu mcgyver, gdzie glowny watek jest słabo zaznaczony, a serial to zbiór pojedynczych mijroodcinkow (zbrodnia - śledztwo- kara )
Jaki wtedy był szał. Wszyscy analizowali kolejne bunkry. Całe forum polskie poświęcone tematyce lost.
Referencje w popkulturze.
Do teraz w loteriach kombinacja cyfr Desmonda jest skreślana