Wpis z mikrobloga

Co robić jesli podczas lotu irytujący pasażer siedzi obok ciebie?

1. Wyjmij laptopa z torby.

2. Bardzo powoli i ostroznie otwórz laptopa.

3. Uruchom go, włącz dźwięk.

4. Upewnij się, że pasażer obok to widzi.

5. Połącz się z Internetem.

6. Zamknij oczy na chwilę, potem otwórz i spójrz w góre do nieba.

7. Weź głęboki oddech i otwórz stronę:

http://www.myit-media.de/the_end.html

8. Obserwuj wyraz twarzy pasażera obok

#humor #heheszki
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@henry-jest:

9. Czekaj, aż obsługa samolotu Cię jebnie, zrzuci z fotela i przygniecie do podłogi i rozwali laptopa

10. Jeśli samolot nie wystartował, bądź wyprowadzony z
  • Odpowiedz
@wkrk: A proszę bardzo też niedawno o to pytałem, jakaś dobra dusza podpowiedziała. Szukaj haseł "Abu Ali", "nasheed" i tym podobnych, jest tego ogromna ilość.
Jarek_P - @wkrk: A proszę bardzo też niedawno o to pytałem, jakaś dobra dusza podpowi...
  • Odpowiedz
@henry-jest: to się nie ma z czego śmiać. Ładnych parę lat temu służbowo leciałem gdzieśtam. Samolot - typowy "tramwaj", miejsca w układzie 3+3, ja przy oknie, a obok mnie jakieś małżeństwo. Widać było, że pierwszy raz, bardzo widać było, zwłaszcza po niej, że pietra mają solidnego (w czasie startu paznokcie weszły w rękę małżonka chyba do kości :) ).

Ja, oczywiście z miną starego wyjadacza lotniczego siedzę spokojnie obok, jak
  • Odpowiedz
@stahkh: O tak, racja. Sens pozostał ten sam. Jesteś zjebem, bo d-----------ś się o jedno przesunięcie, pomimo tego, że sens pozostał ten sam. Obstawiam, że jesteś smutnym kucem, który nie ma dziewczyny. ( ͡° ͜ʖ ͡°) D-------ś się do tego, co czego mogłeś, bo reszty pewnie nie rozumiesz.

@Zwykly_Czlowiek: Pomyliłem się z przedrostkiem. Poza tym mam rację.

No tam nie ma jednostek, więc może być podzielone w
  • Odpowiedz
O tak, racja. Sens pozostał ten sam. Jesteś zjebem, bo d-----------ś się o jedno przesunięcie, pomimo tego, że sens pozostał ten sam. Obstawiam, że jesteś smutnym kucem, który nie ma dziewczyny. ( ͡° ͜ʖ ͡°) D-------ś się do tego, co czego mogłeś, bo reszty pewnie nie rozumiesz.

@najman: Nawet mi Cię nie szkoda. Mądrzysz się, obrażasz, a sam niczego sobą nie reprezentujesz.
  • Odpowiedz
@stahkh: xD Czuję, że trafiłem z kucem i dziewczyną, ale to żadna uciecha, bo to bardziej jakbym trafił dwójkę w lotto... ( ͡° ʖ̯ ͡°)

• Odpowiedz