Aktywne Wpisy

thorgoth +502
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +207
342 mile już za mną a 2313 przede mną. Powiem że mocno zostałem przeorany przez ostatnie dni. Nie spodziewałem się że ta trasa będzie szła przez tak wysokie góry ( najwyższy szczyt który zdobyłem to San Jancinto 3302 mnpm) , oraz że spanie na wysokości typu 2500 mnpm będzie normą . Wiedziałem, że szlak przechodzi się przez Sierra, ale myślałem że reszta to będzie łatwy i przyjemny trekking .Góry San Jancinto mocno
źródło: image_picker_F03B3B91-C0F3-4296-8C02-C7AF0BB229C1-49459-00000551824D4361
Pobierz

Czarę goryczy przelał fakt, że oSumAtrIX zaczął bezwstydnie kopiować masowo kod od Morphe dotyczący poprawek do youtube. Sam praktycznie nic swojego nie wnosi, a czasem nawet przyczynia się tylko do wprowadzenia nowych błędów. Oczywiście nigdy nie podaje źródła, łamiąc przy tym warunki licencji GPLv3. Na r/revanced banuje każde wspomnienie o Morphe. Raz usunął post, bo mój komentarz zawierający gif z Mourinho ("I prefer not to speak. If I speak, I will be in big trouble") był najbardziej lajkowany xD. Co zabawne wpspominając o DMCA na githubie stawał na głowie, by nie wymienić wprost nazwy autora zgłoszenia ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#piratujo #piractwo #revanced #android #opensource
źródło: 26-03-27_firefox_GitHub_·_Where_software_is_built_—_Mozilla_Firefox_828
Pobierz@zaye93: częsty przypadek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziwne dla mnie trochę.