Wpis z mikrobloga

#rozowepaski bywają czasami tak w---------e nielogiczne, że aż żałuję – przez ułamek sekundy – że nie urodziłem się homosiem, a sama myśl o byciu homo mnie odrzuca.

#jakzyc, skoro bić #rozowych nie wypada? nie jestem żadnym korwinistą, choć głosowałem na listę nr 7, ale uważam, że w uzasadnionych przypadkach soczysty liść na mordę #rozowegopaska powinien być dozwolony i społecznie akceptowalny. do tego przydałaby się zasada kciuka, ale to już dopiero i w małżeństwie.

#niepopularnaopinia #gorzkiezale
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@noicoztego: W górach są miasta z dobrymi szkołami, a ode mnie niedaleko miałem i mam na UJ, więc idź się lepiej pouczyć na przyrę, bo na razie masz horyzonty nie sięgające dalej niż od monitora do ściany.
  • Odpowiedz
@Deputowany: Ohoho UJ, mam Ci gratulować? Poza tym ja właśnie jestem absolwentką UJ, czy to taki cud - nie sądzę. Ale jak tym sobie masz coś udowodnić, proszę. Najpierw chyba test gimnazjalny trzeba zdać.
  • Odpowiedz
Nie zamierzam Ci się niczym chwalić, ale nie narzekam na swoją pracę po studiach. Pensja i wynagrodzenie to to samo tak na przyszłość. Wielokropki na końcu zdania są żenujące.
  • Odpowiedz