Aktywne Wpisy

zdzichpolspzoo +25
tak serio, to kumacie, że są przegrywy, którym się wydaje, że borderki, czy inne p----------e laski, to takie seksualne bestie, może trochę mniej stabilne emocjonalnie, ale wystarczy troszkę mocniej zacisnąć zęby, bo dla takiego ruchania to warto xD? to macie przykład, jak to wygląda w rzeczywistości. te 5-10 minut przyjemności nie jest warte tego gówna i cyrków, z jakimi trzeba się użerać później + nigdy nie wiesz, czy taka nie zrobi coś

My się chyba genetycznie nie nadajemy do tego sportu. No nie wiem mamy jakiś polacki gen z haplogrupy RNA który uniemożliwia normalne granie w piłkę. Zaorać to i skupić się na tym co potrafimy, czyli odbijaniu piłki przez siatkę.
#mecz
#mecz

– Cześć, chciałbym usłysześ żart o TCP.
– Cześć, chciałbyś usłyszeć żart o TCP?
– Tak, chciałbym usłyszeć żart o TCP.
– OK, opowiem ci żart o TCP.
– Ok, posłucham żartu o TCP.
– Jesteś gotowy do wysłuchania żartu o TCP?
– Tak, jestem gotów do wysłuchania żartu o TCP.
– OK, wyślę ci żart o TCP. Potrwa on 10 sekund, zawiera dwie postacie, nie ma miejsca wydarzeń, kończy się puentą.
– OK, jestem gotowy do odbioru żartu o TCP, który trwa 10 sekund, zawiera dwie postacie, nie ma miejsca wydarzeń i kończy się puentą.
– Przepraszam, przekroczono czas połączenia. Cześć, chciałbyś usłyszeć żart o TCP?
#humorinformatykow #suchar #tcp
Do pakietu UDP dzwoni mama.
- Dotarłeś?
- A czy kogoś to obchodzi ?
- The best thing about UDP jokes is that I don’t care if you get them or not.
- I it. don't