Aktywne Wpisy

masternodeBTC +410
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590

Naza_Dzikowski +26
Jakie rzeczy wydawały wam się w dzieciństwie luksusowe a teraz są zwykle? Ja zacznę ( 34 lata ) - Chipsy Pringles i lody Magnum

Pytanie o tora, wystarczy sciagnac to to i odpalic? czy trzeba jeszcze cos konfigurowac i kombinowac?
https://www.torproject.org/
Komentarz usunięty przez moderatora
Zakładam, że i bez budzika nie będe miał problemów z pobudką
Komentarz usunięty przez moderatora
Moze sobie odpuszcze.Nie ukrywam, czasem jak sie zasiedze to różne dziwne pomysły mi ze zmeczenia przychodza do głowy, no ale bez przesady.
@przemyslany_nick:
Myśle, że nawet jeśli by sie zainteresowali to za sama wiedze nikt by mnie jeszcze nie posadzil;p
znaczy, ze to służby od goscia ze znizkami do kfc? no no, czas sie pakowac!
kurde blaszka no trudno, bedzie trzeba jechac do niemcow zeby sie nabzdryngolic ayahuascą