Wpis z mikrobloga

http://store.steampowered.com/app/213850/

Mirki, zastanawiam się nad Gold albo Gold Completed

GC z tego co widzę różni się tylko tym:

all 21 unlocked decks and 21 foil conversions, are now available in one package

To oznacza, że mogę w zwyczajnym Gold sobie to odblokować nie płacąc (grając), czy jest tylko dostępne do wykupienia?

#magicthegathering #steam #karcianki #mtg
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ShaFear: Duelsy? kompletnie się nie opłacają.. Lepiej poczekaj na 2015 bo dożucą na pewno jakąś promke - ostatnio był Scavengin Ooze, który był wart 50zł więc gra się od razu zwracała :D
  • Odpowiedz
@ShaFear: Za piątkę warto. I nie bierz complete: decki można odblokować grając, a foile to... no foile ;) Karty po prostu się błyszczą.
  • Odpowiedz
@sorek: Wiesz, ja to nowy jestem, chcę pograć czysto rekreacyjnie, a, że promocja jest to czemu nie, #januszebiznesu. Chcę sobie po napierdzielać w wakacje to nie będę żydził 5 EURO xD aby za rok pograć.

Pytanie tylko, takie, że bardzo lubię zdobywać znajdżki w grze. I nie wiem, czy w Goldzie będę mógł zdobyć to co w completed się dostaje z marszu jak rozumiem.

Jedyna moja przeszłość
  • Odpowiedz
@ShaFear: Znajdź LGS (Local Games Store) na locator.wizards.com i tam "pograj sobie". Duelsy nie mają sensu, jedynie pograć 1-2 dni by nanuczyć się podstaw :P
  • Odpowiedz
  • 0
@mroz3: nie. obojetna. Ale na promki z 2014 nie licz, rozeszly sie w miesiac bo byly takie dobre i tanie :P a nie wiem jakie beda w nowych duelsach
  • Odpowiedz