Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +13
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

https://wykop.pl/link/7882915/1-3-mezczyzn-w-polsce-bez-szans-na-potomstwo-i-wlasna-rodzine
To co mnie osobiście zaskoczyło to to że wbrew temu co głosi #przegryw to właśnie faceci się "puszczają".
Jeśli ponad 30% 40latków płci męskiej nie ma dzieci.
Oraz jedynie 10-15% 40latków płci żeńskiej nie ma dzieci.
To oznacza że to mężczyźni muszą nadrobić i mieć dzieci z wieloma partnerkami.
Kobiety zaś mając już upragnionego bąbelka, nie planują kolejnego dziecka z ewentualnym przyszłym partnerem.
To też ważna informacja dla tzw #spermiarz y ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#blackpill
źródło: image
PobierzCzy brak to potomstwa to jakiś mroczny scenariusz?
Wielu facetów kończyło tragicznie przez dzieci .
Rodziny i dzieci dają motywację, żeby działać rozwijać się i nie wylogować z tego świata. Jak baba to odbierze wraz z majątkiem to tak jakby sama prowadziła faceta nad przepaść szepcząc do ucha: SKACZ.