nothing_ever_happens nothing_ever_happens 6 godz. i 56 min temu via Wykop 4 + @Fog-: jakby nie robota jutro to bym p--o wzial do tej guwnoburzy
Fog- Fog- 6 godz. i 55 min temu via Wykop 3 + @nothing_ever_happens: raz na ruski rok sie trafi taki ancymon i raz w blady księżyc i mi się trafi chęć
WhiteningBlue WhiteningBlue 6 godz. i 53 min temu via Wykop 1 + @Fog-: @HeIlNah fajne bydło robisz koleżance
vulcanitu vulcanitu 6 godz. i 53 min temu via Wykop 1 + @Fog-: to ilu za nią już płacze? Myślałem ze tylko HellNah
non_ladder non_ladder 6 godz. i 52 min temu via Wykop 0 + @Fog-: smutno masz w głowie, całe konto Ci dedykowałem kolego, bo jakoś Ciebie polubiłem.
non_ladder non_ladder 6 godz. i 51 min temu via Wykop 0 + @HeIlNah: to nie moi koledzy tylko twoi ci pomagają wybrnąć z sytuacji, bo nie potrafisz przeprosić za trollowanie.
non_ladder non_ladder 6 godz. i 46 min temu via Wykop 1 + @Fog-: aha, no ale to nie tylko ja w takim razie, dużo osób na tagu Cie posądza o to, ale ok.Upodobania do czerni też sie jakoś zgadzają. A nick Blackened Blue to było zaprzeczenie przesłania PerfectBlue jak domniemam.
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Upodobania do czerni też sie jakoś zgadzają. A nick Blackened Blue to było zaprzeczenie przesłania PerfectBlue jak domniemam.