Aktywne Wpisy

troglodyta_erudyta +151
Rozumiem nagonkę na lekarzy, którzy wykorzystują system i drenują budżet NFZ fikcyjnymi zabiegami i dyżurami, ale ta nagonka na lekarzy rozpętana na wykopie już dawno straciła znamiona jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i coraz bardziej przypomina tłuszczę goniącą lekarzy z widłami i pochodniami niczym wiedźmy za samo bycie lekarzem.
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500

eugeniusz_geniusz +293
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#gielda
źródło: 1000030757
PobierzKapitalizm nie jest po to żeby wyrobnik się wzbogacił. Bogaty wyrobnik staje się leniwy i nie chce mu się napędzać systemu.
Dlatego raz na kilka lat trzeba go wpędzić w jakieś bajki i odebrać mu majątek. Smart money już od dawna robią przesiadkę.
źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzFaktycznie, bo dokładnie ulica napędza te wzrosty i mega szybkie odbicia V na wykresie... Gdzie Ty żyjesz.
@tom-ek12333 i jeszcze piszesz o tych wyrobnikach co na luzie po +200% na portfelu mają i nawet dużo więcej? Tag tutaj nawet poczytaj.
Prawda jest jedna i sobie ją zaklinaj, cokolwiek byś nie kupował to byłbyś duuuuuzo na plus z akcji i nawet jak jebn...
@ChineseMobilePhones: To nie jest trudne do zrozumienia dla mnie. Trudne jest do zrozumienia dla innych ten cytat:
"udało Ci się? Super. Ile jeszcze lat będzie Ci się udawać? Czy jesteś w stanie działać w
Wskaźnikiem jest hossa.
Kiedyś już pisałem Ci, rok temu już mówiłem sam do siebie, że jakie to drogie wszystko, ale na szczęście nie wpadłem w pułapkę takiego myślenia.
A Ty w niej siedzisz bez zarobionej kasy.
I nie, nie mam na
Poniżej pokazuję, że w 2025 roku miałem 30% zwrotu z inwestycji. Inwestowałem tak jak reszta a teraz znalazłem asymetryczny trade, święty Graal moim zdaniem i się tym dzielę. Obserwuję także zachowania co się dzieje z ludźmi kiedy im się to pokazuje.
Cały świat tak działa. Większość wybiera krótkowzrocznie.
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-15 o 19.46.40
PobierzJak wreszcie będziesz pewnego dnia miał rację to i człowiek na TLT z lewarem wejdzie - wtedy pewnie będziesz pisał że tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zobaczymy jak rozegra się temat obligacji. Zakładam, że może to być nowy rynek który dopiero rozpoczyna rajd. Niżej bardzo nie spadnie ale ma ogromny potencjał.