Wpis z mikrobloga

• 6
@PryciarzSledczy: bardzo mi go szkoda i calej ekipy ktora pracowała przy tym wniosku, czasami wylaczalem lajty Łukasza bo nie mogłem znieść tego jaki on jest pewny swojej wygranej, że on wie że oni pojda siedziec ze juz politycy i połowa dziennikarzy przy tym siedzi i że pytanie nie jest czy sledztwo zostanie wszczete tylko kiedy. Tak nie można, ale co napsuł krwi tym smieciom z cipy nie ekipy to jego.
  • Odpowiedz
  • 0
@PryciarzSledczy: Stało się to, co stało się miać. To było oczywiste od samego początku. Olo zrobił sobie z prywatnej wojenki z jakimiś ułomami sposób na życie i zdobycie atencji. A reszta oświeconych lemingów pognała za swoim bożkiem jak stado owiec, zaklinając rzeczywistość wbrew faktom. A fakty są takie, że Konon był upośledzonym grubasem i fleją na własne życzenie. A teraz nazwijcie mnie kolejnym multikontem sradka, tylko tyle możecie zrobić z
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Piotyyyyyr No niestety problemem był sam fakt prowadzenia śledztwa w Białymstoku i zlecenie działań tamtejszej policji. Przy powiazaniach pewnych osób (stalinowski komuch plus emerytowana lambardziara) oraz już sam fakt jak wszystko funkcjonuje w Białymstoku (czytaj wcale) to w pewnym momencie miałem już podejrzenia, że to z byle czego uwalą.

Co by nie było że same negatywy - do szerokiego grona odbiorców dotarło, że Nowakowie to zwierzęta bez skrupułów, a Rafałek jest
  • Odpowiedz