Wpis z mikrobloga

@bobsley33: jakby co miesiąc spaślak przelewał 30k to bym się zastanowił ale to nigdy nie nastąpi bo są pieski które go bronią za darmo albo bliczka na 150zł
  • Odpowiedz
@Executioner: co za różnica czy oglądasz gównoprogramy ugotowane przez ekipę baxtona z obrzydzeniem czy z uśmiechem - to tylko rozrywka
bojkotujesz też filmy/muzykę jak się okaże że jakiś artysta bił żonę albo odwalał coś gorszego?
napisałem że nigdy to nie nastąpi bo są inne pieski które za ochłapy tańczą jak im gruby zagra ale ty w mojej wypowiedzi zobaczyłeś obraz wykopków który chciałeś zobaczyć, po prostu masz mały rozumek i
  • Odpowiedz
Pisze na tel mam magistra z finansów a jak cie boli forma to skup się chociaż na treści i nie uważam że baxtona jest dobrym człowiekiem jak większość środowiska ff ale oglądam to jako rozrywkę a ty się wczuwasz i angażujesz w obronę/atak na baxtona jakby to cokolwiek zmieniało ty i ja jesteśmy odbiorcami programów baxtona nikt nie jest gorszy nikt lepszy ty co najwyżej głupszy napisałem że bym się zastanowił użyj
  • Odpowiedz
@Executioner: dobra przeglądaj se mój profil ja idę na turniej karciany tutaj zostałeś wyjaśniony może we wpisach sprzed 2 miesięcy kiedy ty nie istniałeś na wykopie może coś znajdziesz na mnie i nie jestem brauniarzem a ty kim jesteś poza tym że uposiem?
  • Odpowiedz