Wpis z mikrobloga

@pjs: Godzina grania na mrozie, masz fart jak ugrasz więcej :) Ja zacząłem grać na tablecie a z GSM wystawiać internet. A poza tym gram z auta ile wlezie, przynajmniej mam prąd :)

@masej: @tygry: To jest widok na miasto Wrocław z perspektywy gry Ingress. Pokazuje zasięg działania frakcji Oświeconych i frakcji Oporu.
  • Odpowiedz
@cosciekawego: Tak, działa na całym świecie o ile są w niej portale- jak nie, to robisz geotagowane fotki, wysyłasz do Niantic i po jakimś czasie są one akceptowane jako portal.
  • Odpowiedz
@uosiu: Ruch Oporu FTW! Gram w trójmieście.

@cosciekawego: Grać można wszędzie, chodzi tylko o to, czy masz w okolicy innych graczy/ciekawe miejsca do grania. Jeśli nie, to tak jak pisze uosiu: sam oznaczasz ciekawe miejsca w okolicy, a ludzie się znajdą pewnie w każdym większym mieście. To wciąż beta.
  • Odpowiedz
@cosciekawego: Ja nie. Właśnie wróciłem ze "spaceru" i przeszedłem dopiero tutorial. Z tego co widzę u mnie w mieście jest co najmniej kilku graczy, może kilkunastu (tyle nicków zauważyłem przy portalach itp), może więcej, trudno to oszacować. Nawet gdybym spotkał to ciężko o 100 procentową pewność. To że ktoś gapi się w telefon nie znaczy, że akurat w to gra :D.

@uosiu: Te "diamenciki", punkty XM, exp, czy
  • Odpowiedz
@uosiu: W lewym górnym rogu, to jest level? Masz 5, ja mam 1. Jak zapełnić to kółko, aby zrobić level up? Bo XM wypełnia ten niebieski pasek. Co się stanie jak wypełnię ten niebieski pasek?

Tyle pytań :P
  • Odpowiedz