@ApuNahasapeemapetilon: No bo dominują konta na których ktoś zaczął używać apki i przestał. Więc każda osoba, która robi nawet jedna lekcje dziennie z automatu jest w topce. A tutaj ktoś poświęcał kilkanaście minut dziennie
Chyba oszukujesz, ja za 3200 minut mam tylko 27431 expa.
@RandyBobandy: OP wyciąga 31 exp na minutę. Średnio lekcja trwa ok 2 minut i daje 35 exp. Więc wystarczy większość lekcji robić na mnożnikach
@venomik No dobra może się da, ale bardziej prawdopodobne że nabija na czymś expa, sam tak chwilę nabiałem na japońskim żeby się dostać do diamentowej ligi.
@RandyBobandy: @venomik Potwierdzam, że wystarczy 15 minut dziennie i zrobienie wszystkich dziennych zadań, dzięki czemu ma się mnożnik X3, mam prawię identyczne statystyki co OP, więc na pewno nie nabijał sobie expa w jakiś inny sposób.
@RandyBobandy: No właśnie 50k mniej, a też jestem w Top1%, dlatego myślę, że ten ranking jest taki nie do końca miarodajny. Zapewne każdy kto spędza 15 minut na lekcjach i robi zadania dzienne jest w top1%.
źródło: Screenshot_20251203-142036
Pobierz@RandyBobandy: OP wyciąga 31 exp na minutę. Średnio lekcja trwa ok 2 minut i daje 35 exp. Więc wystarczy większość lekcji robić na mnożnikach
Zadania dzienne i mnożniki 3x - nic więcej. Maks 15 minut dziennie, zwykłe lekcje + ćwiczenia słówek.
źródło: Screenshot_20251208-194529
Pobierz@ApuNahasapeemapetilon: 50k expa mniej, "prawie identyczne" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file1600296935453747813
PobierzBtw ja ze swoim 27431 exp jestem w top 4%.