Wpis z mikrobloga

Czy tylko ja odczuwam jakieś takie rozczarowanie finałem rolnika? Potencjał na dymy został zduszony w zarodku i być może to wpływ stacji, aby złagodzić obraz "RSŻ"?

1. Zakolarek i Julka - hehe. Nuda. Obie pozostałe kandydatki wykazały się niezwykłym spokojem na wieść, że robiły za tło i koła zapasowe. Jednak pod koniec było widać, że tę w okularach trochę to ubodło.

2. Gabryś i Wera - kwestia prawniczki nie została wyjaśniona, bo ona napisała do niego pytanie na insta, on jej odpowiedział i mają to wyjaśnione na priv. Dziewczyna wyglądała, jakby nie chciała poruszać tego tematu na wizji. W każdym razie, również tutaj nuda.

3. Baśka i Boys - chłop jest ostrożny bo wie, że stąpa po kruchym lodzie. Wygląda, jakby w głowie powtarzał jak mantrę: "wygląd się nie liczy, liczy się charakter (i hektary)", a tak naprawdę wolałby pukać zgrabną babkę o BMI nie wchodzącym w nadwagę.

4. Krzyś i londyniara - ta kobieta to porażka. Jak sama przyznala, wszystkie gesty bliskości z jej strony były podyktowane obecnością kamer. Próbowała zgrywać mądrą i uczciwą, ale się wygadała i nawet Manowska stwierdziła, że to słabe zachowanie. W sumie babka ostrzyknięta gdzie się da, aby dobrze wyglądać w tv - przypadek?

5. Rolas i Karolinka - chyba nikt nie sadził, że to zadziała. Rolas się wygadał, że powinien był wybrać Olę, ale wybrał rozumem (czyli mama kazała), bo Karolinka młodsza i bliżej mieszka. Dziewczyny załamane nim i jego słowami. W ogóle facet miał chyba przegrzane styki, bo kiedy próbował coś powiedzieć, to słów mu brakowało i plótł coś kompletnie bez ładu i składu. Niestety, nie było dymu, choć potencjał był ogromny. :(

#rolnikszukazony
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Murwa-Kac: Finały od kilku lat są zlepkiem wyrwanych z kontekstu zdań, które nie wyjaśniają za wiele z tego, co było niedopowiedziane. Jak pamiętam początki tak gdzieś do 6-8 sezonu, to w finale często padało wiele gorzkich słów, ale klarowały one to, co się działo na ekranie, a czego zupełnie nie wyjaśniono. Mam też wrażenie, że jednak więcej czasu poświęcano na te rozmowy (może ten finał był dłuższy). Tu mam wrażenie,
  • Odpowiedz