Wpis z mikrobloga

Podoba mi się, że po wielu latach kompromitacji "ekspertek" w końcu zaczęło się głośno podważać ich kompetencje. W końcu.

Jeśli faktycznie to one samodzielnie podejmowały decyzję, żeby sparować Krystiana i Kaję to wszystkie powinny polecieć. Ale moim zdaniem wymiana tej skompromitowanej trójki na inne nie za wiele da.

Osobiście zrezygnowałbym w ogóle z ekspertów w następnych sezonach a dobór par powierzył AI.

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Osobiście zrezygnowałbym w ogóle z ekspertów w następnych sezonach a dobór par powierzył AI.

@holy_basil: po co tracić prąd na AI, zwykła małpa w zoo albo rzut monetą będzie lepszy niż decyzje tych 'ekspertek', małpa i moneta mogą się pomylić w 50%, psycho-lochy niemalże w 100% źle
  • Odpowiedz
Jeśli faktycznie to one samodzielnie podejmowały decyzję, żeby sparować Krystiana i Kaję to wszystkie powinny polecieć. Ale moim zdaniem wymiana tej skompromitowanej trójki na inne nie za wiele da.

@holy_basil: ciekawe, czy do nich też po czasie ludzie waliliby sobie konia, jak do Pędzla, Chorzewskiej i antropologa i mówiliby, że "Julitta jak była, taka była, ale brakuje jej tutaj". bo przypominam, że to wszystko działo się od pierwszych edycji i
  • Odpowiedz
@zdzichpolspzoo: moim zdaniem Chorzewska jako jedyna była w miarę ogarnięta z całego dotychczasowego towarzystwa ekspertowego. Mosak to była taka sama porażka jak obecne ekspertki. Interesuję się tematyką psychologiczną i jak czasem mi się pojawi rolka z Pędzlem gdzieś na instagramie to aż się nóź w kieszeni otwiera, nie da się słuchać tych jego kocopołów
  • Odpowiedz
@holy_basil: nie chcę ich bronić, ale one dostają kandydatów od produkcji i muszą wybrać z tego co jest. Mają pewnie 5 facetów z czego dwóch sensownych rezygnuje w trakcie i tych co zostają muszą jakoś połączyć. A każdy oczywiście sciemnia w ankietach jaki to jest dojrzały i gotowy do związku. Wątpię żeby mogły powiedzieć "nie będzie żadnych par bo daliście beznadziejnych kandydatów"
  • Odpowiedz