Wpis z mikrobloga

NR 324 #serialseries
LISTA SERIALI

Alien: Earth - Obcy: Ziemia

Twórcy: Noah Hawley
IMDb: 7.2/10
https://www.imdb.com/title/tt13623632/
https://upflix.pl/serial/zobacz/alien-earth-2025
Gatunek: s-f, akcja, thriller

Najgroźniejsze gatunki stworzeń po raz pierwszy trafiają na Ziemię. Rozpoczyna to zaciętą rywalizację korporacji o kontrolę nad nimi.

Czy polecam? Nie. Gdybym to pisał po 2 odcinku to pewnie bym polecał ale im dalej się to oglądało tym durniejsze to było. Finał pokazał jak głupi to był scenariusz i patrząc do czego to prowadzi, nie czekam na drugi sezon.
WLADCA_MALP - NR 324 #serialseries
LISTA SERIALI

Alien: Earth - Obcy: Ziemia

Twórcy...

źródło: Poster-Alien-Earth-Grievity-V8

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Rudz1elec: przy serialach oceny zawsze są trochę wyższe bo oceniają konkretne odcinki. Tak jak napisałem pierwsze odcinki są bardzo dobre, dopiero potem zaczynają sie durnoty. Są tam nawet ciekawie zaznaczone wątki, które do niczego nie prowadzą co jeszcze bardziej wkurza.
  • Odpowiedz
@Rudz1elec dlatego, że to produkt Disneya i zastosowano rewiev bombing. Serial otrzymało ogromną ilość ocen 10 oraz 9, a dopiero potem wypuszczono serial dla wszystkich i okazało się, że to straszna kupa. Oceny na filmweb są bardziej obiektywne.
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP że im dalej w las tym gorzej, to się zgodzę. Ale jako nie fan obcego stwierdzam, że to nie jest takie złe. Niektóre odcinki wciągają. Na minus że główny obcy jest bardzo przeciętny, nie czuć strachu. Natomiast "oczko" jest niesamowite. Świetny pomysł na tego obcego.
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP:

Czy polecam? Nie. Gdybym to pisał po 2 odcinku to pewnie bym polecał ale im dalej się to oglądało tym durniejsze to było. Finał pokazał jak głupi to był scenariusz i patrząc do czego to prowadzi, nie czekam na drugi sezon.

Wyjąłeś mi to prosto z gardła
  • Odpowiedz
@Rudz1elec: Nie dość, że seriale zawsze mają oceny zawyżone co najmniej o oczko to tu duża marka, która ma jeszcze fanów. Widać to było po ocenach ostatniego filmu z serii ;) Więc wszystko się zgadza z ocena. Ale i tak niebezpiecznie blisko 6/10, a takie to już gwarantowane g---o.

@WLADCA_MALP: Obejrzałem mimo wszystko. Cały czas wdziałem wiele elementów z potencjałem na świetną produkcję. Tylko by trzeba bardzo dobrych
  • Odpowiedz