Aktywne Wpisy

michal-golkowski +339
Dzieeeń dobry, Wykop!
Kłania się Michał Gołkowski - pisarz science-fiction i fantastyki, tłumacz symultaniczny języków kilku, ostatnio lepiej znany jako "ten gość od tłumaczenia Trumpa".
Poza tym, że od kilkunastu lat zarzucam czytelników książkami (podobno 35+ książek, ktoś to kiedyś policzył), to ostatnio w ramach wypadku przy pracy zdarzyło mi się popełnić reportaż o dekonstrukcji ruskiej propagandy, w ramach prac nad którym pojechałem do walczącej Ukrainy, żeby tam porozmawiać z ruskimi jeńcami wojennymi, a
Kłania się Michał Gołkowski - pisarz science-fiction i fantastyki, tłumacz symultaniczny języków kilku, ostatnio lepiej znany jako "ten gość od tłumaczenia Trumpa".
Poza tym, że od kilkunastu lat zarzucam czytelników książkami (podobno 35+ książek, ktoś to kiedyś policzył), to ostatnio w ramach wypadku przy pracy zdarzyło mi się popełnić reportaż o dekonstrukcji ruskiej propagandy, w ramach prac nad którym pojechałem do walczącej Ukrainy, żeby tam porozmawiać z ruskimi jeńcami wojennymi, a
źródło: 079n
Pobierz
mariusz5891 +281
Mirki pijcie ze mną kompot, w niecałe 2 lata od podpisana umowy mój #kredythipoteczny w #ing został wczoraj spłacony ( ͡€ ͜ʖ ͡€) #chwalesie

źródło: IMG_20251126_021008
Pobierzźródło: temp_file9199702446848000014
PobierzPrzecież w tym poście nie ma napisane nigdzie, że powodem rozpoczęcia procesu rozwodowego nie jest wypadek męża. Tak samo jak to że to nie są dwa niezależne wydarzenia...
Tradycyjnie Ei incumbit probatio qui dicit, non ei qui negat.
Nieważne, czy jest "ubezpieczającą" czy "ubezpieczoną" to sama chęć oszustwa (którą potwierdziłeś) wystarczy, by wątpić w jej czyste intencje. Nie myl cynizmu z "niestworzonymi historiami".